Contact met Zweden!

Ja, ik heb een geweldige locatie in Zweden gevonden. Ik heb contact met Lisan, een nederlandse yogadocent die ook ervaring heeft met yoga en traumaverwerking. Toevallig heeft zij met haar man Jan 2 huizen, waarvan het  ‘gele huis’ open staat voor deelnemers van de Treat week.

Ik ben heel blij dat ik haar via het internet gewoon, heb gevonden. Ze geeft ook les in Griekenland dus ik ga ook kijken of  ik daar een week kan opzetten.

Bij mijn zoektocht merk ik dat hotels en andere locaties geneigd zijn om te helpen door korting te geven, want de doelgroep is wel heel bijzonder en ‘zielig’. Die korting is echter zo marginaal dat ik er toch niets aan over houd. Ik vind het leuk om dit op te zetten en te begeleiden maar ik doe dit niet alleen voor het goede doel. Ik ben ondertussen zorg ondernemer geworden. Dat vind ik een gezonde toestand. Het geeft mij vleugels.

Goed verdienen aan andermans ellende, mag dat wel? Ja dat mag! De hele maatschappij houdt elkaar zo in stand.  Het is niet anders dan de supermarkt, als ik geen koffie drink, blijf ik moe en voel ik me ellendig. En dan hebben we het nog niet over de ‘reguliere’ zorg, die vergoed wordt…die wordt behoorlijk in stand gehouden, want je wil je baan in die zorgorganisatie toch niet kwijt? En dan zijn er in het commerciele circuit een aantal marketinggoeroes op het internet die zeggen miljonairs te zijn, die verdienen aan de zoektocht van coaches en trainers die de weg kwijt zijn en ook net zo goed willen verdienen.

Dus als je de hulp van zo iemand inschakelt voor 5000,- voor een week op Ibiza, dan is dat je eigen bewuste keus. Je bent niet zielig omdat je mee doet. Je hebt een probleem of een vraag en daar huur je iemand voor in. We kunnen ook  mijn coaching tegen jouw aanbod ruilen, dat mag ook, maar dat moet dan wat mij betreft wel een verbouwing van een badkamer of zo zijn. Daar ben ik ook maanden gelukkig door.